Прочитај повеќе
0 Коментар
1339 Прегледи

Oбјавување на Белатата книга за СМА неонатален скрининг и експертска тркалезна маса!

„Нема повеќе време за губење за бебиња родени со СМА – програми за СМА неонатален скрининг во сите европски земји…

Прочитај повеќе
Прочитај повеќе
0 Коментар
2115 Прегледи

Стручен состанок на тема „Евалуација на изминатата година за СМА популацијата во земјава и светот и во услови на КОВИД-19“

Здружението СТОП СМА во соработка со Македонското невролошко здружение Ве поканува на стручен состанок на тема „Евалуација на изминатата година…

Прочитај повеќе
Прочитај повеќе
0 Коментар
1236 Прегледи

Водич за справување со невролошки заболувања во услови на COVID-19 пандемија

Во организација на Клиниката за неврологија излезе првиот Водич за справување со невролошки заболувања во услови на COVID-19 пандемија. Водичот…

Прочитај повеќе