Прочитај повеќе
0 Коментар
485 Прегледи

Втора СМА средба на пациенти и специјалисти 2019

Втората СМА средба на пациенти и специјалисти се одржа на 30.08.2019г. под мотото „Спинална Мускулна Атрофија во Р.С.Македонија – новини…

Прочитај повеќе