Прочитај повеќе
0 Коментар
461 Прегледи

Тренинг – „Стратегија на физикалната терапија, респираторна рехабилитација и ортотика со Марион Маин и Кјара Мастела“

Од 22 до 23. 02.2019 – Тренинг – „Стратегија на физикалната терапија, респираторна рехабилитација и ортотика со Марион Маин и…

Прочитај повеќе
Прочитај повеќе
0 Коментар
470 Прегледи

Kонференција на INNOVCare

Од 04 до 06.09.2018 – Kонференција на INNOVCare  „Унапредување на пациентски-ориентирана и интегрирана грижа за ретки болести и комплексни состојби…

Прочитај повеќе