Прочитај повеќе
0 Коментар
529 Прегледи

Kонференција на INNOVCare

Од 04 до 06.09.2018 – Kонференција на INNOVCare  „Унапредување на пациентски-ориентирана и интегрирана грижа за ретки болести и комплексни состојби…

Прочитај повеќе