Прочитај повеќе
0 Коментар
2115 Прегледи

Стручен состанок на тема „Евалуација на изминатата година за СМА популацијата во земјава и светот и во услови на КОВИД-19“

Здружението СТОП СМА во соработка со Македонското невролошко здружение Ве поканува на стручен состанок на тема „Евалуација на изминатата година…

Прочитај повеќе