Прочитај повеќе
0 Коментар
479 Прегледи

Oбјавување на Белатата книга за СМА неонатален скрининг и експертска тркалезна маса!

„Нема повеќе време за губење за бебиња родени со СМА – програми за СМА неонатален скрининг во сите европски земји…

Прочитај повеќе